Från Malin till er

Publicerat 29 oktober 2013 av **Linda**

Hej igen!
Snart halloween och alla taggar halloweenparty! det gäller även mig, men nykter såklart.. frågan är bara vad man ska klä ut sig till!?!? släng gärna in ett tips om det när ni beställer trosor!

Så idag så har faktiskt en kunds trosor varit med på Yoga! Har aldrig testat det innan, men säger bara en sak..AJJ! ska inte yoga hjälpa en med mjukheten? jag blev då stelare.. Annars så har höstlovet precis dragit igång och jag tänkte slänga in lite info om mig och mitt liv till de nya och gamla bloggbesökarna som kan vara lite intressant!

Jag är som vilken annan 15 åring som helst. Jag har precis börjat 9:an och det tuffaste året som är 8an är äntligen över! Jag sköter skolan och pluggar ordentligt både hemma och i skolan, det ger mig mer fritid! på min fritid så tränar jag mycket varvat med att jag umgås med mina vänner. vi brukar kolla på filmer, sitta i timmar och bara snacka om allt och ingenting, snacka killar, läsa tidningar, hänga på stan, shoppa, va ute på kvällarna och mysa i mörkret och går på fester ibland. i början så gick alla nyktra, men det har ändrats för mina vänners del… Jag dricker inte, röker inte och är oskuld. så en duktig och skötsam flicka det är jag allt! 🙂 mina andra vänner har precis börjat dricka och haft sex och allt sådant där.. men jag antar att jag är för feg eller för väluppfostrad. mina föräldrar ser ganska hårt på att man ska sköta sitt liv ordentligt, särsklit nu när man är ung och ska sätta sig i en stadig position för framtiden. (jag är glad att de låter mig gå ut i alla fall) därför så vägrar de ge mig pengahjälp, jag måste sköta min egen ekonomi och det är svårt att hitta jobb.. haft sommarjobb lite då och då, men det räcker inte för resten av året. så det var prima att börja med denna lilla grej och det är kul och spännande och busigt och helt mot hur jag egentligen är, så jag gillar det verkligen:D

ha en fortsatt trevlig höst och bus och godis på er alla! pussar från lilla mig!
Malinstrosor@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: